Anti-Aging Therapie

‘Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn.’

Anti-agingtherapie streeft ernaar om het verouderingsproces in goede banen te leiden en zelfs af te remmen, zodat het mogelijk wordt om oud te worden in optimale gezondheid, vrij van kanker, aderverkalking, artrose en andere ‘ouderdsomskwalen’. Het is een medische wetenschap, die veel méér inhoudt dan het verminderen van rimpeltjes. Het doel van anti-agingtherapie is te allen tijde een optimale levenskwaliteit na te streven.

Anti-agingtherapie steunt op 5 pijlers:

Wij hebben goede ervaringen met Shana Aerts als therapeut ( info@aduri-yoga.be)

Tijdens een Personal Coaching zal je een aantal competenties aangereikt krijgen die je vanuit mentale, emotionele klachten en/of fysieke klachten eigen kan maken aan jezelf. Hierdoor kan je je manifestaties naar een leven vol geluk vergroten.

Droom je ervan je eigen waarden, overtuigingen en gevoelens te hanteren?Wil je kritische informatie verzamelen over jezelf zowel als op mentaal als op fysiek gebied, op werkgebied, relationeel of een ander domein in je leven? En wil je deze vervolgens aanscherpen?Wil je gedisciplineerd jouw vorm van geluk plannen en doelgericht uitwerken?​

Shana Aertswww.aduri-yoga.be