Simonton therapie


 • Dag workshop Simonton therapie

  Sinds januari 2015 biedt de praktijk van dr. Proesmans ook ééndaagse workshops aan over de Simonton therapie. De Simonton therapie is een methode waarbij u leert hoe u uw eigen innerlijke mogelijkheden kunt inzetten op uw weg naar herstel van kanker.

  Hoe u zo samen met uw medische behandelingen een bijdrage kunt leveren aan uw gezondheid en aan uw kwaliteit van leven. Ook als u volledig bent hersteld, leert u hoe u een bijdrage kunt leveren aan het gezond blijven. We richten ons hierbij niet op voeding en beweging, al is dat wel van belang naar onze visie, maar juist op uw kijk over uzelf en hoe u in het leven staat.

  Het programma van deze ééndaagse workshop is zo opgebouwd, dat u informatie krijgt over wat de Simonton therapie behelst en waarom dit zo'n essentiële bijdrage kan leveren aan uw gezondheid (zowel uw herstel, als gezond blijven).

  Ook besteden we deze dag aandacht aan gevoelens, die invloed kunnen hebben op onze gezondheid en door welke gedachten, overtuigingen deze gevoelens in gang worden gezet. • We zetten een eerste stap om te leren deze gedachten, overtuigingen te transformeren naar rust, vertrouwen en realiteit.
  Als laatste onderdeel werken we deze dag aan het maken van een persoonlijke visualisatie.

  Dit betekent dat we samen met u een persoonlijk werkplan maken hoe u bijvoorbeeld gedurende uw chemotherapie, uzelf kunt begeleiden in de effectiviteit van deze behandeling en om de neven effecten van de chemotherapie zo veel mogelijk te minimaliseren.

  meer info over simontontherapie: simonton.be